NLP-boeken

Gelukkig zijn er in de loop der jaren veel goede NLP-boeken verschenen in het Nederlands. Hiervan zijn er veel vertaald vanuit het Engels, maar ook van Nederlandse grond zijn er veel goede NLP-boeken gepubliceerd. Bandler en Grinder zijn de twee grondleggers van NLP. Zij schreven er boeken over en  leidden de grote namen binnen NLP op, zoals Anthony Robbins en Robert Dilts.

Veel mensen die een NLP-opleiding willen volgen, beginnen met lezen over NLP. Dit is een uitstekende manier om vast vertrouwd te raken met de terminologie en de technieken. Natuurlijk is NLP iets dat je moet toepassen in de praktijk, maar door er alvast over te lezen heb je een idee van wat je kunt verwachten in je opleiding en de praktijk. Ook bieden de inzichten uit de boeken vast oefenmateriaal.

De onderstaande lijst van de beste Nederlandse NLP-boeken geeft je een uitstekende houvast. Als je een aantal van de onderstaande boeken hebt gelezen, kun je met de hand op het hart zeggen dat je goed ingelezen bent voordat je aan een opleiding begint.

NLP-boeken (EN)