Inner Balance Coherence Plus [KORTING]

Inner Balance Coherence Plus bestellen

Met de Inner Balance Coherence Plus van HeartMath verbeter je de hartcoherentie en bereik je balans, focus en betere prestaties. De meest geavanceerde sensor van HeartMath detecteert feilloos de hartritmevariabiliteit en helpt je om stress en angst te verminderen, je gezondheid en prestaties te verbeteren, je denkvermogen te verhelderen en meer energie over te houden.

Met de real-time hartcoherentie-biofeedback en de wetenschappelijk gevalideerde HeartMath-technieken ben je in staat om hartcoherentie te trainen en hierdoor een gezonder en gelukkiger leven te leiden. Door een gezonde hartritmevariabiliteit verhoog je de stressbestendigheid en ben je beter in staat om te gaan met stressvolle omstandigheden.

Ondersteund door 30 jaar baanbrekend hart-breinonderzoek. De Inner Balance™ Coherence Plus meet en vertaalt jouw hartritme patroon (HRV) naar een realtime coherentiescore. Hiermee kun je oefenen om je hartcoherentie te verhogen.

HeartMath Inner Balance Coherence Plus kopen KORTING

Werking Inner Balance Coherence Plus

Onderzoek van het HeartMath Institute wijst uit dat wanneer je je focust op positieve emoties, zoals bijvoorbeeld dankbaarheid en waardering, de effecten van stress sterk kunnen afnemen, waardoor je niet alleen beter ontspant, maar ook weerbaarder wordt tegen stressvolle situaties.

Het HeartMath Institute doet al sinds de jaren 90 onderzoek naar de invloed van stress op onze fysiologie. Daarnaast heeft HeartMath een lijn van apparaten ontwikkeld die de mate van stress meetbaar maken. Ook is er een reeks eenvoudig toe te passen technieken ontwikkeld om effectief stressvolle gevoelens de kop in te drukken. Centraal daarbij staan zelfregulatie, waarbij je invloed kunt uitoefenen op je eigen fysiologie en welbevinden.

  • Verhoog je mentale en emotionele welzijn.
  • Leer je emotionele toestand te verbeteren, jezelf bewust te worden van opgebouwde stress en deze los te laten, zodat je je beter voelt en helderder kunt denken.
  • Help jezelf om stress, angst en overweldiging te voorkomen of te verminderen, je gezondheid en prestaties te verbeteren en je denkvermogen te verhelderen, zodat je effectievere keuzes kunt maken.
  • Met slechts een paar minuten dagelijkse oefening bevorder je de hartcoherentie en na verloop van tijd ben je uitgerust met een set vaardigheden die je zelfs zonder de app kunt toepassen in alle aspecten van je leven en die je helpen naar een evenwichtiger, effectiever en gezonder leven.

Wat meet de Inner Balance Coherence Plus?

De Inner Balance Trainer verbind je eenvoudigweg met een app op je smartphone of tablet (Apple of Android) via Bluetooth. Hierbij kun je de HRV (Hartritme Variabiliteit) en hartcoherentie in real-time op je telefoon of tablet aflezen en zie je direct welke omgevingsinvloeden bijvoorbeeld direct van invloed zijn op je stressniveau.

HeartMath Inner Balance Coherence Plus

De Inner Balance Coherence Plus registreert uiterst nauwkeurig de hartslag en door middel van verschillende schermen krijg je inzicht in je emotionele toestand. Ook zie je direct het effect van je oefeningen op je eigen fysiologie en krijg je meer grip op je emoties.

Een staat van hartcoherentie ondersteunt de stressbestendigheid. Zeker mensen in stressvolle beroepen, zoals politie, brandweer, ziekenhuispersoneel en andere hulpdiensten, hebben baat bij hartcoherentie training.

Inner Balance Coherence Plus kopen [KORTING]

Bestel de Inner Balance Coherence Plus nu met korting door de kortingscode Heartcore17 te gebruiken, dan krijg je 5% korting op het aankoopbedrag. Als je de Coherence Plus gaat bestellen, dan ontvang je gratis het boek Hartcoherentie – de kracht van emoties. Helaas is er (nog) geen Nederlandstalige gebruiksaanwijzing van de Coherence Plus beschikbaar.

Wat zit er in de verpakking?

  • Sensor Pod
  • Oorsensor
  • Kabel naar oorsensor
  • USB-C Oplaad/verbindingskabel
  • Quick Start Guide

Gerelateerde berichten

Wij maken gebruik van cookies