Kun je een specifiek persoon aantrekken met de Law of Attraction?

specifiek persoon aantrekken Law of Attraction

Terwijl veel mensen eindeloos hun best doen om een partner aan te trekken, zijn er andere mensen die hierin uitermate succesvol in zijn, zónder hier ogenschijnlijk al te veel moeite voor te doen. Wat onderscheidt deze mensen in hun tactiek? Hoe pakken ze het aan? En vooral: hoe kunnen zijn dan ook nog eens een specifiek persoon aantrekken?

In dit artikel leg ik je uit hoe jij je soulmate kunt aantrekken door de Law of Attraction toe te passen en een specifiek persoon aan te trekken waarop jij je zinnen hebt gezet.

Een specifiek persoon aantrekken met de Law of Attraction

Waar het hart van vol is, loopt de mond van over…maar de realiteit ook. Want je kan nog zo hopen dat een specifiek persoon zich als partner zal manifesteren, om de Wet van Aantrekking voor je te laten werken zal je je toch vooral op jezelf moeten concentreren. Als er iemand in je leven is waarop je buitengewoon veel gesteld bent, dan is het ook zeer waarschijnlijk dat je vrijwel de hele tijd aan deze persoon denkt.

Als je de illusie hebt dat de Law of Attraction zal zorgen dat een specifiek persoon van jou gaat houden, dan heb je het mis. De Wet van Aantrekking heet namelijk niet voor niets zo; het draait om aantrekking en dat heeft alles te maken met je eigen emoties, je eigen gedachten en je eigen unieke resonantie.

Een liefdespartner aantrekken met deze 7 stappen

Om de Wet van Aantrekking voor je te laten werken, dat je strategie aan de volgende eisen voldoet:

1. Wees overtuigd van jezelf en je aantrekkingskracht

Zelfvertrouwen is zeer belangrijk en vertrouwen in jezelf heeft vooral veel te maken met overtuigingen. Diepgewortelde overtuigingen kunnen weleens roet in het eten gooien. Door een positief zelfbeeld maak je jezelf niet alleen aantrekkelijker voor andere mensen en die ene specifieke persoon, ook jijzelf krijgt meer zelfvertrouwen.

En heb je nog niet zo’n heel positief zelfbeeld? Zorg dan dat je jezelf doordrenkt met positieve affirmaties. Zeg tegen jezelf wanneer je voor de spiegel staat: “Ik ben monsteraantrekkelijk voor X.“ En kijk jezelf daarbij in de ogen en sta voor wat je zegt. Dat doe je tien tot twintig keer per dag. Het gaat erom dat je jezelf op een positieve manier hersenspoelt, want op die manier kan je overtuigingen op een positieve manier veranderen.

Je zelfvertrouwen weerspiegelt zich in je voorkomen en houding. Doe de dingen waabij je je beter gaat voelen. Verzorg jezelf goed, neem een houding aan van zelfvertrouwen (dus leun op beide benen, schouders licht naar achter en ontspannen laten hangen). Train je ademhaling, want zelfverzekerde mensen hebben een ontspannen ademhaling.

Ben je echt heel onzeker? Ga dan aan het modelleren. Zoek op Youtube video’s op van mensen met veel zelfvertrouwen. Observeer hoe ze bewegen, hoe ze praten en vooral hoe ze denken. Kijk naar video’s van The Rock Johnson, Leonardo DiCaprio en andere filmsterren om te kijken hoe zijn zich gedragen met hun blakende zelfvertrouwen.

2. Zorg dat je positieve overtuigingen hebt over de liefde

Sommige mensen baden in zelfmedelijden. Ze zijn zo zielig als vrijgezel, het zal ze wel nooit lukken om een soulmate te vinden. Dat klopt, want met zo’n instelling ga je het niet fixen.

Zorg dat je met een positieve insteek aan jezelf werkt en dan vooral aan je overtuigingen omtrent de liefde. Jij bent in staat om die specifieke persoon aan te trekken. Jij bent ook diegene waarbij het je in de liefde van een leien dakje gaat. Wanneer je met een positieve instelling de wereld tegemoet treedt, dan zal er een wereld voor je opengaan.

Jij staat aan het roer van je liefdesleven. Vanaf nu ben jij dus degene die bepaalt wat er in je leven gaat gebeuren. Laat jezelf dus niet van de wijs brengen door zelfbeperkende overtuigingen. Jij gaat die ene specifieke persoon manifesteren voor een relatie.

3. Angst is een slechte raadgever

Angst is killing, niet alleen in een relatie maar in het algemeen. Sommige mensen stellen alles in het werk om maar niet de confrontatie aan te hoeven gaan. Als je erbij stilstaat, is dat ook exact de reden waarom ze nu zijn waar ze zijn in het leven. Zonder risico’s te nemen is namelijk nog nooit iemand rijk of succesvol geworden, ook niet in de liefde.

Om een relatie succesvol te laten zijn, is het belangrijk jezelf over te geven aan wat er gebeurt. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je verliest als je jezelf overgeeft, maar je moet er wel voor in het diepe durven te springen.

Er bestaat een risico dat de liefde je pijn gaat doen in de toekomst. Wanneer deze angst zich op voorhand van je meester maakt, houd jezelf dan voor dat echte liefde is voorbestemd voor veerkrachtige mensen die bereid zijn een sprong in het diepe te maken. Werk eraan om vrede te sluiten met de risico’s die liefde met zich meebrengt en stel jezelf volledig open voor het ontvangen van liefde van deze specifiek persoon.

4. Leef vanuit positiviteit en plezier

In het verlengde van nummer 1 Zelfvertrouwen, ligt het leven vanuit plezier. Studies tonen aan dat consequent lachen, glimlachen en plezier hebben een enorme aantrekkingskracht hebben op andere mensen, dus niet alleen op die specifieke persoon. Je valt op door je betoverende glimlach, je straalt als je praat over je hobby’s en interesses. Dit zijn de factoren waarmee je makkelijk kan scoren en de Law of Attraction voor je aan het werk kan zetten.

Wie wil er nou niet in het gezelschap zijn van iemand die positief is, een zelfverzekerde en vrolijke uitstraling heeft en er goed verzorgd uitziet? Maak er je missie van om met een glimlach door het leven te gaan. Zelfs als je mety een vervelend gevoel opstaat, kan een gefakete glimlach je al snel een beter gevoel geven… een placebo’tje zullen we het noemen. Een goedgehumeurd iemand is beter in staat om de juiste personen aan te trekken in zijn/haar leven.

5. Zie de ander positief

Een specifiek persoon aantrekken doe je niet door negatieve gedachten over die persoon te hebben. Besteed dus tijd aan het positief framen van je toekomstige partner. Wat zijn de meest positieve eigenschappen van deze persoon? Blijf jezelf op deze eigenschappen concentreren. Het zal je wellicht verbazen hoe krachtig deze positieve benadering voor je kan werken, zeker in combinatie met punt 6 uit deze checklist.

6. Het geweldige gevoel

Een specifiek persoon aantrekken doe je door alvast te voelen hoe het voelt als je met je toekomstige partner samen bent. Dit en nummer 7 zijn de allerbelangrijkste delen om de Law of Attraction voor je te laten werken en een specifiek persoon aan te trekken.

Volgens dr. Joe Dispenza is het belangrijk om dit gevoel voor jezelf keer op keer op te roepen, dag in, dag uit. Dit proces heet mental rehearsal, ofwel, mentale repetitie. Hiermee leg je in je brein de hardware aan voor dat gevoel en dat versterkt de werking van de Wet van Aantrekking, aangezien emoties daarop zo’n grote invloed hebben.

7. Loslaten

Hoewel het zeer tegenstrijdig klinkt met het dag in, dag uit inleven in de gewenste situatie, is het belangrijk de ‘energie te laten stromen’. Met de voorgaande stappen heb je het universum te kennen gegeven wat je wilt, nu is het de beurt aan het universum om dat voor jou te gaan realiseren.

Net zoals een hond zijn balletje niet achterna kan rennen als je hem vasthoudt, zo is het ook belangrijk om nu je wens los te laten. Hierbij mag je wel doorgaan met jezelf lekker voelen, aan je zelfvertrouwen werken en verder te gaan met je leven. Je positieve emoties spelen nu een belangrijke rol, want die gaan jou een relatie met die specifieke persoon opleveren.

Dus laat het los en op een moment dat je het het minst verwacht, dan is je aanstaande partner ineens daar.

Mijn eigen ervaring met een relatie manifesteren

Na een huwelijk en een scheiding had ik mezelf voorgenomen geen relatie meer aan te gaan. Ik had er genoeg van. Geen gezeik meer, heerlijk alle tijd voor mezelf en lekker doen waar ik zin in had.

Na verloop van tijd begon het toch stiekem wel weer te kriebelen. Het is toch ook wel heel gezellig om iemand om je heen te hebben die van je houdt, waarmee je leuke ervaringen kunt delen en die je een aai over je rug geeft als je verdrietig bent.

Elke avond als ik alleen mijn bed in kroop, leefde ik mezelf in hoe het zou zijn om die ervaring weer te hebben. Ik nam me voor dat áls er iemand op mijn pad zou komen, ik er voor open zou staan. Zo niet, ook goed! Dit was het moment van loslaten!

Er gingen een paar maanden overheen. Eigenlijk was ik het alweer vergeten dat ik wel openstond voor een relatie. Maar toch was ik elke dag vrolijk, ging met positieve zin aan het werk en deed alles met veel plezier.

En ineens was ze daar, via een Facebook-groep nota bene. Consequentie was wel dat ze in de VS woonde. We chatten dag en nacht, belden elkaar soms wel 6 uur op een dag en het was kat in het bakkie, voor allebei…

Gerelateerde berichten

Wij maken gebruik van cookies