Kun je een specifiek persoon aantrekken met de Law of Attraction?

specifiek persoon aantrekken Law of Attraction

Terwijl de meeste mensen eindeloos op zoek zijn naar de perfecte partner, en deze vaak op een geforceerde manier proberen te versieren, zijn er andere mensen die hierin uitermate succesvol in zijn, zonder hier ogenschijnlijk al te veel moeite voor te doen. Wat onderscheidt deze mensen in hun tactiek? Hoe pakken ze het aan? En vooral: hoe kunnen zijn dan ook nog eens een specifiek persoon aantrekken? In dit artikel leg ik je uit hoe jij je soulmate kunt aantrekken door de Law of Attraction toe te passen en een specifiek persoon aan te trekken waarop jij je zinnen hebt gezet.

Wet van aantrekkingskracht liefde: basiswetten

Met de Wet van aantrekkingskracht kun je de liefde van je leven manifesteren. Belangrijk is dat je hiervoor de basisprincipes van de Wet in acht neemt. Deze basisprincipes zijn:

Je gedachten en emoties staan aan de basis van de realiteit: Waar je op focust zal zich manifesteren in je leven, positief of negatief. Met je gedachten en emoties heb je zeer krachtige tools in handen om je realiteit te creeren. Door je te richten op positieve gedachten en gevoelens die verband houden met je doelen, kun je positieve resultaten in je leven aantrekken.

Gebruik de kracht van visualisatie en intentie: Door de gewenste resultaten te visualiseren en duidelijke intenties te stellen, zet je het universum voor je aan het werk om de liefde voor jou te manifesteren. Leef je in in je gewenste situatie, ervaar hoe het voelt om je doel reeds te hebben bereikt, want daarmee stem je je frequentie af op de bron-energie.

Dankbaarheid en waardering: Ons holografische universum stemt zich af op onze emoties. Dankbaarheid en waardering zijn sleutelemoties om met de Wet van aantrekking een specifiek persoon te manifesteren. Richt jezelf in eerste instantie op de positieve aspecten van je leven waarover je al beschikt. Met je gedachten kun je eenvoudig je emoties sturen. Dwaal je even af van je doel? Geen probleem: herfocus! Concentreer jezelf op de positieve dingen om de positieve energie te versterken en meer positieve ervaringen aantrekken.

Geïnspireerde actie ondernemen: De Law of Attraction berust niet alleen op wishful thinking. Onderuitgezakt afwachten heeft nog nooit iemand een liefdespartner opgeleverd. Onderneem  geïnspireerde actie in de richting van je doelen. Volg je intuitie en onderneem stappen die je verlangens dichterbij brengen. Op die manier werk jij aan de ene kant om je doel (specifiek persoon die je liefhebt) dichterbij te brengen, anderzijds werkt het universum voor je om je doel dicterbij te brengen.

Een specifiek persoon aantrekken met de Law of Attraction

Waar het hart van vol is, loopt de mond van over…maar de realiteit ook. Want je kan nog zo hopen dat een specifiek persoon zich als partner zal manifesteren, om de Wet van Aantrekking voor je te laten werken zal je je toch vooral op jezelf moeten concentreren. Als er iemand in je leven is waarop je buitengewoon veel gesteld bent, dan is het ook zeer waarschijnlijk dat je vrijwel de hele tijd aan deze persoon denkt.

Als je de illusie hebt dat de Law of Attraction zal zorgen dat een specifiek persoon van jou gaat houden, dan heb je het mis. De Wet van Aantrekking heet namelijk niet voor niets zo; het draait om aantrekking en dat heeft alles te maken met je eigen emoties, je eigen gedachten en je eigen unieke resonantie.

Liefde manifesteren met deze 7 stappen

Liefde manifesteren is in feite niet zo heel ingewikkeld. Het is vooral van belang dat je je oude overtuigingen aan de kant zet en vertrouwt op de werking van het universum. Om de Wet van Aantrekking succesvol voor je te laten werken, is het belangrijk dat je strategie aan de volgende eisen voldoet:

1. Wees overtuigd van jezelf en je aantrekkingskracht

Zelfvertrouwen is zeer belangrijk en vertrouwen in jezelf heeft vooral veel te maken met overtuigingen. Diepgewortelde overtuigingen kunnen weleens roet in het eten gooien. Door een positief zelfbeeld maak je jezelf niet alleen aantrekkelijker voor andere mensen en die ene specifieke persoon, ook jijzelf krijgt meer zelfvertrouwen.

En heb je nog niet zo’n heel positief zelfbeeld? Zorg dan dat je jezelf doordrenkt met positieve affirmaties. Zeg tegen jezelf wanneer je voor de spiegel staat: “Ik ben monsteraantrekkelijk voor X.“ En kijk jezelf daarbij in de ogen en sta voor wat je zegt. Dat doe je tien tot twintig keer per dag. Het gaat erom dat je jezelf op een positieve manier hersenspoelt, want op die manier kan je overtuigingen op een positieve manier veranderen.

Je zelfvertrouwen weerspiegelt zich in je voorkomen en houding. Doe de dingen waabij je je beter gaat voelen. Verzorg jezelf goed, neem een houding aan van zelfvertrouwen (dus leun op beide benen, schouders licht naar achter en ontspannen laten hangen). Train je ademhaling, want zelfverzekerde mensen hebben een ontspannen ademhaling.

Ben je echt heel onzeker? Ga dan aan het modelleren. Zoek op Youtube video’s op van mensen met veel zelfvertrouwen. Observeer hoe ze bewegen, hoe ze praten en vooral hoe ze denken. Kijk naar video’s van The Rock Johnson, Leonardo DiCaprio en andere filmsterren om te kijken hoe zijn zich gedragen met hun blakende zelfvertrouwen.

2. Zorg dat je positieve overtuigingen hebt over de liefde

Sommige mensen baden in zelfmedelijden. Ze zijn zo zielig als vrijgezel, het zal ze wel nooit lukken om een soulmate te vinden. Dat klopt, want met zo’n instelling ga je het niet fixen.

Zorg dat je met een positieve insteek aan jezelf werkt en dan vooral aan je overtuigingen omtrent de liefde. Jij bent in staat om die specifieke persoon aan te trekken. Jij bent ook diegene waarbij het je in de liefde van een leien dakje gaat. Wanneer je met een positieve instelling de wereld tegemoet treedt, dan zal er een wereld voor je opengaan.

Jij staat aan het roer van je liefdesleven. Vanaf nu ben jij dus degene die bepaalt wat er in je leven gaat gebeuren. Laat jezelf dus niet van de wijs brengen door zelfbeperkende overtuigingen. Jij gaat die ene specifieke persoon manifesteren voor een relatie.

3. Angst is een slechte raadgever

Angst is killing, niet alleen in een relatie maar in het algemeen. Sommige mensen stellen alles in het werk om maar niet de confrontatie aan te hoeven gaan. Als je erbij stilstaat, is dat ook exact de reden waarom ze nu zijn waar ze zijn in het leven. Zonder risico’s te nemen is namelijk nog nooit iemand rijk of succesvol geworden, ook niet in de liefde.

Om een relatie succesvol te laten zijn, is het belangrijk jezelf over te geven aan wat er gebeurt. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je verliest als je jezelf overgeeft, maar je moet er wel voor in het diepe durven te springen.

Er bestaat een risico dat de liefde je pijn gaat doen in de toekomst. Wanneer deze angst zich op voorhand van je meester maakt, houd jezelf dan voor dat echte liefde is voorbestemd voor veerkrachtige mensen die bereid zijn een sprong in het diepe te maken. Werk eraan om vrede te sluiten met de risico’s die liefde met zich meebrengt en stel jezelf volledig open voor het ontvangen van liefde van deze specifiek persoon.

4. Leef vanuit positiviteit en plezier

In het verlengde van nummer 1 Zelfvertrouwen, ligt het leven vanuit plezier. Studies tonen aan dat consequent lachen, glimlachen en plezier hebben een enorme aantrekkingskracht hebben op andere mensen, dus niet alleen op die specifieke persoon. Je valt op door je betoverende glimlach, je straalt als je praat over je hobby’s en interesses. Dit zijn de factoren waarmee je makkelijk kan scoren en de Law of Attraction voor je aan het werk kan zetten.

Wie wil er nou niet in het gezelschap zijn van iemand die positief is, een zelfverzekerde en vrolijke uitstraling heeft en er goed verzorgd uitziet? Maak er je missie van om met een glimlach door het leven te gaan. Zelfs als je mety een vervelend gevoel opstaat, kan een gefakete glimlach je al snel een beter gevoel geven… een placebo’tje zullen we het noemen. Een goedgehumeurd iemand is beter in staat om de juiste personen aan te trekken in zijn/haar leven.

5. Zie de ander positief

Een specifiek persoon aantrekken doe je niet door negatieve gedachten over die persoon te hebben. Besteed dus tijd aan het positief framen van je toekomstige partner. Wat zijn de meest positieve eigenschappen van deze persoon? Blijf jezelf op deze eigenschappen concentreren. Het zal je wellicht verbazen hoe krachtig deze positieve benadering voor je kan werken, zeker in combinatie met punt 6 uit deze checklist.

6. Het geweldige gevoel

Een specifiek persoon aantrekken doe je door alvast te voelen hoe het voelt als je met je toekomstige partner samen bent. Dit en nummer 7 zijn de allerbelangrijkste delen om de Law of Attraction voor je te laten werken en een specifiek persoon aan te trekken.

Volgens dr. Joe Dispenza is het belangrijk om dit gevoel voor jezelf keer op keer op te roepen, dag in, dag uit. Dit proces heet mental rehearsal, ofwel, mentale repetitie. Hiermee leg je in je brein de hardware aan voor dat gevoel en dat versterkt de werking van de Wet van Aantrekking, aangezien emoties daarop zo’n grote invloed hebben.

7. Loslaten

Hoewel het zeer tegenstrijdig klinkt met het dag in, dag uit inleven in de gewenste situatie, is het belangrijk de ‘energie te laten stromen’. Met de voorgaande stappen heb je het universum te kennen gegeven wat je wilt, nu is het de beurt aan het universum om dat voor jou te gaan realiseren.

Net zoals een hond zijn balletje niet achterna kan rennen als je hem vasthoudt, zo is het ook belangrijk om nu je wens los te laten. Hierbij mag je wel doorgaan met jezelf lekker voelen, aan je zelfvertrouwen werken en verder te gaan met je leven. Je positieve emoties spelen nu een belangrijke rol, want die gaan jou een relatie met die specifieke persoon opleveren.

Dus laat het los en op een moment dat je het het minst verwacht, dan is je aanstaande partner ineens daar.

Mijn eigen ervaring met een relatie manifesteren

Na een huwelijk en een scheiding had ik mezelf voorgenomen geen relatie meer aan te gaan. Ik had er genoeg van. Geen gezeik meer, heerlijk alle tijd voor mezelf en lekker doen waar ik zin in had.

Na verloop van tijd begon het toch stiekem wel weer te kriebelen. Het is toch ook wel heel gezellig om iemand om je heen te hebben die van je houdt, waarmee je leuke ervaringen kunt delen en die je een aai over je rug geeft als je verdrietig bent.

Elke avond als ik alleen mijn bed in kroop, leefde ik mezelf in hoe het zou zijn om die ervaring weer te hebben. Ik nam me voor dat áls er iemand op mijn pad zou komen, ik er voor open zou staan. Zo niet, ook goed! Dit was het moment van loslaten!

Er gingen een paar maanden overheen. Eigenlijk was ik het alweer vergeten dat ik wel openstond voor een relatie. Maar toch was ik elke dag vrolijk, ging met positieve zin aan het werk en deed alles met veel plezier.

En ineens was ze daar, via een Facebook-groep nota bene. Consequentie was wel dat ze in de VS woonde. We chatten dag en nacht, belden elkaar soms wel 6 uur op een dag en het was kat in het bakkie, voor allebei…

Veelgestelde vragen

Hoe manifesteer je iemand met de Law of Attraction?

Dit zijn de stappen die je moet doorlopen om iemand te manifesteren met de Law of Attraction:
1. Definieer je doel: Wees zo duidelijk mogelijk over wat je wilt. Dit kan een bepaalde relatie zijn, een vriendschap of iets anders dat je wenst. Omschrijf dit doel op papier in je eigen handschrift.
2. Visualiseer: Stel jezelf voor hoe je leven zou zijn met deze persoon. Wat zou je samen doen? Hoe zou je je voelen? Leef je helemaal in en betrek je andere zintuigen erbij: hoe voelt het? Hoe ziet het eruit? Hoe ruikt of smaakt het? Wat hoor je?
3. Positieve affirmaties: Gebruik positieve affirmaties die verband houden met je doel. Als iemand wilt aantrekken als je partner, dan kun je zeggen: “Ik verdien een liefdevolle relatie en genegenheid.”
4. Gedraag jezelf alsof je je doel al hebt bereikt: Gedraag je alsof je al hebt wat je wilt. Besteed meer tijd aan de dingen die je zou doen als de gewenste persoon al in je leven was. Leef je helemaal in in de gewenste situatie met al je zintuigen.
5. Sta open voor opties: Stel jezelf open voor ontmoetingen en situaties die je dichter bij je doel kunnen brengen. Ga je dus niet abnormaal inspannen om je doel te forceren, want dit werkt averechts. Je moet je wens uitspreken en de Law of Attraction zijn werk laten doen.
7. Dankbaar: Wees dankbaar voor alles wat je al hebt en voor wat nog komt, dus ook je toekomstige partner. Dankbaarheid trekt positieve energie aan volgens de principes van de Law of Attraction.
8. Analyseer en pas Aan: Evalueer tussentijds je ‘roadmap’ en ga na of alles gaat zoals gepland. Neem dan een stap terug en analyseer je aanpak. Kun je dingen verbeteren in je aanpak? Zij er andere manieren om je doel te bereiken? Zijn er interne conflicten die je moet aanpakken?
9. Blijf positief: Probeer te allen tijde positief te blijven. Twijfel, negatieve gedachten en energie trekken volgens de Law of Attraction het tegenovergestelde aan. Dus blijf positief!
Met de bovenstaande stappen is iedereen in staat de Law of Attraction te gebruiken om een partner te manifesteren. Ik raad je echter wel aan je verder te verdiepen in de LOA, zodat je deze zo optimaal mogelijk kunt toepassen. Het boek Wet van Aantrekking is een absolute aanrader en heeft mij ook heel erg geholpen.

Gerelateerde berichten

Wij maken gebruik van cookies