Mind Movies: beste visualisatie tool ooit?

Mind Movies visualisatie tool software

Visualisatie is een krachtige tool om je doelen te bereiken. Of het nu gaat om spirituele doelen, omdat je rijkdom wilt vergaren of simpelweg een examen wilt halen, Mind Movies is een zeer effectieve visualisatie tool die je bijzonder goed kan helpen bij het realiseren van je doelen.

We kennen allemaal wel de zogenaamde ‘mood boards’ en ‘creative boards’ die art directors en designers gebruiken om een huisstijl of inrichting te visualiseren en te realiseren. Met specifieke tinten en stijlen kun je een sfeer creëren die vervolgens op een inrichting of website kan worden toegepast.

Wat is visualisatie?

Visualisatie is het proces van mentale verbeelding van een doel of verlangen op een manier die voelt alsof je al in die realiteit leeft. Veel van ‘s werelds meest succesvolle, productieve en creatieve mensen – van CEO’s en miljardairs tot atleten en topmuzikanten – gebruiken visualisatie elke dag om op hun toppen te kunnen presteren.

Het doel van visualisatie is om je onderbewustzijn te conditioneren met de overtuigingen, emoties, energie en helderheid die je nodig hebt om je ideale leven tot realiteit te brengen.

Hetzelfde werkt het voor andere visualisatie tools om je doelen te bereiken. Wanneer je bepaalde doelstellingen hebt, helpt het om deze te visualiseren. Zo kun je een  board maken met afbeeldingen van je bucketlist, als je rijk wilt worden gebruik je afbeeldingen die (voor jou) rijkdom aanduiden.  Wil je een houten huisje in de bergen? Zoek dan de mooiste afbeeldingen bij elkaar die jouw doelen weergeven.

Wat is Mind Movies software?

De Mind Movies Creation Kit is in feite een digitaal vision board en een krachtige online tool voor persoonlijke ontwikkeling en visualisatie. En onderschat de werking hiervan niet. Tot op heden hebben meer dan 5,8 miljoen mensen de Mind Movies Creation Kit besteld en door middel van visualisaties en affirmaties hun doelen dichterbij gehaald of al bereikt.

Met de Mind Movies software kun je je gepersonaliseerde video creëren, met eigen bekrachtigende muziek eronder monteren. Door deze video dagelijks (elke morgen of elke avond, of allebei natuurlijk) af te spelen laat de Law of Attraction (de wet van aantrekkingskracht) zijn werk doen.

Als je een muis van je computer kunt bedienen, dan ben je ook in staat je eigen Mind Movie te monteren. Zo eenvoudig werkt het! Selecteer gewoon je afbeeldingen of video’s en sleep ze in de editor en laat de software de rest doen. Direct zul je merken dat je niet alleen de regisseur van je video’s bent, maar ook van je leven!

Bestel het Mindmovies software pakket

Wat is een Mind Movie?

Een Mind Movie is een korte video van ongeveer 3 minuten, ofwel een digitaal vision board, dat je droomsituatie weergeeft. Jij bent de maker, de regisseur en de producent, niet alleen van je video, maar ook van je realiteit. Door deze video veel te bekijken, ga je je onderbewuste trainen om zich in te leven in de beelden en geluiden die in de Mind Movie voorkomen.

In jouw eigen video luister je naar jouw succesmuziek, bekijk je jouw succesbeelden van mooie auto’s, een droomhuis en andere symbolen die voor jouw succes betekenen. Bekijk je Mind Movie dagelijks, want daarmee conditioneer je je hersenen zich te gedragen naar alsof je je doelen al hebt gerealiseerd.

Op die manier programmeer je je neurologische hardware om zich in te leven in hoe je toekomst zal zijn. Je ervaart het dus alsof je je doel al hebt bereikt. Wanneer je de video vaak genoeg hebt gezien en je hebt ingeleefd, zie je dat er zich synchroniciteiten gaan voordoen, de wonderen op je afkomen en de toekomst die je hebt gevisualiseerd op je afkomt.

Mind Movies en dr. Joe Dispenza

De werking van Mind Movies is voor een groot deel gebaseerd op de filosofie van de Law of Attraction en de wetenschappelijke inzichten die neurowetenschapper dr. Joe Dispenza  heeft opgedaan. Hij geeft in deze video uitleg over de werking van Mind Movies. In het kort komt het erop neer dat je de beelden en de muziek uit je Mind Movie incorporeerd in je systeem, ofwel door je zelfgemaakte video’s keer op keer te bekijken en jezelf in te leven in je toekomstige, gewenste situatie, zet je de wet van aantrekking voor je aan het werk.

Tegelijkertijd leg je in de hersenen de neurologische connecties aan van je gewenste situatie. Aangezien ons lichaam geen onderscheid kan maken tussen ingebeeld of daadwerkelijk succes, zijn we in staat om gewenste toestand alvast te beleven. Joe Dispenza noemt dit “mental rehearsal”, ofwel mentale repetitie, waarbij we keer op keer hetzelfde proces mentaal doorlopen. Met het idee van “neurons that fire together, wire together”, leggen we in onze hersenen de neurologische hardware aan voor succes.

Hoe werkt Mind Movies?

Op het gebruiksvriendelijke online platform van Mind Movies heb je toegang tot de uitgebreide bibliotheek met krachtige affirmaties, mooie afbeeldingen, motiverende videoclips en opzwepende muziek. Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid om je eigen muziek en foto’s te uploaden. Alle elementen van je eigen video kun je eenvoudig in de editor slepen.

Bekijk één of twee keer per dag slechts 3 minuten naar je eigen Mind Movie om je onderbewustzijn te herprogrammeren om jouw doelen te bereiken. Of het nu gaat om meer zelfvertrouwen, meer positiviteit, creativiteit of gewoon ronduit rijkdom bereiken, met Mind Movies ‘trek je jouw toekomst in verhoogd tempo naar je toe’.

Met Mind Movies kies je voor een eenvoudige en plezierige manier om de kracht van visualisatie te benutten en je onderbewustzijn te optimaliseren om je doelen te bereiken. De Mind Movie-website bevat trouwens nog een hele rij aan prachtige softwareproducten die je helpen om je doelen te verwezenlijken.

Bestel het Mindmovies software pakket

Voorbeelden van Mind Movies: zelf een Mindmovie maken

Natuurlijk kan je je Mind Movie exact zo maken als je zelf wilt. Om je wat inspiratie te geven volgen hieronder een paar Mind Movies van deelnemers van dr. Joe Dispenza’s workshops.
Gerelateerde berichten