Mind Movies: dr. Joe Dispenza adviseert deze visualisatie tool

Joe Dispenza Visualization Mind Movies

Visualisatie is een krachtige tool om je doelen te bereiken. Of het nu gaat om spirituele doelen, omdat je rijkdom wilt vergaren of simpelweg een examen wilt halen, Mind Movies is een zeer effectieve visualisatie tool die je bijzonder goed kan helpen bij het realiseren van je doelen.

We kennen allemaal wel de zogenaamde ‘mood boards’ en ‘creative boards’ die art directors en designers gebruiken om een huisstijl of inrichting te visualiseren en te realiseren. Met specifieke tinten en stijlen kun je een sfeer creëren die vervolgens op een inrichting of website kan worden toegepast.

Wat is visualisatie?

Visualisatie is het proces van mentale verbeelding van een doel of verlangen op een manier die voelt alsof je al in die realiteit leeft. Veel van ‘s werelds meest succesvolle, productieve en creatieve mensen – van CEO’s en miljardairs tot atleten en topmuzikanten – gebruiken visualisatie elke dag om op hun toppen te kunnen presteren.

Het doel van visualisatie met Mind Movies is om je onderbewustzijn te conditioneren met de overtuigingen, emoties, energie en helderheid die je nodig hebt om je ideale leven tot realiteit te brengen.

Hetzelfde werkt het voor andere visualisatie tools om je doelen te bereiken. Wanneer je bepaalde doelstellingen hebt, helpt het om deze te visualiseren. Zo kun je een vision board maken met afbeeldingen van je bucketlist, als je rijk wilt worden gebruik je afbeeldingen die (voor jou) rijkdom aanduiden. Wil je een houten huisje in de bergen? Zoek dan de mooiste afbeeldingen bij elkaar die jouw doelen weergeven.

Hetzelfde werkt Mindmovies, maar dan in digitale vorm. Zoek de mooiste afbeeldingen bij elkaar op internet die voor jou succes symboliseren en monteer ze in het online Mindmovies-platform. Vergeet daarbij ook zeker niet de positieve affirmaties die je weg naar succes ondersteunen. Zorg dat je je Mind Movie afmaakt met de muziek die jou kracht geeft, een positief gevoel om je doelen na te streven.

Wat is Mind Movies software?

De Mind Movies Creation Kit is een van de krachtigste online tools voor persoonlijke ontwikkeling en visualisatie ter wereld. Tot op heden zijn er wereldwijd meer dan 5,8 miljoen mensen die deze visualisatiesoftware gebruiken en profiteren van de werking om hun levens vorm te geven en de doelen te bereiken die ze voor ogen hebben. Mind Movies Creation Kit 4.0 visualisatie

De Mind Movies Creation Kit is de bestverkochte visualisatietechnologie waarmee je snel en eenvoudig je eigen Mind Movies kunt maken; elk gepersonaliseerd om aan je eigen dromen en verlangens te voldoen.

De Mind Movies Creation Kit is in feite een digitaal vision board en een krachtige online tool voor persoonlijke ontwikkeling en visualisatie. En onderschat de werking hiervan niet. Miljoenen mensen beschikken inmiddels over de kracht van de Mind Movies Creation Kit en zij hebben door middel van visualisaties en affirmaties hun doelen dichterbij gehaald of reeds bereikt.

Met de Mind Movies software kun je je gepersonaliseerde video creëren, met eigen bekrachtigende muziek eronder monteren. Door deze video dagelijks (elke morgen of elke avond, of allebei natuurlijk) af te spelen laat de Law of Attraction (de wet van aantrekkingskracht) zijn werk doen.

Als je een muis van je computer kunt bedienen, dan ben je ook in staat je eigen Mind Movie te monteren. Zo eenvoudig werkt het! Selecteer gewoon je afbeeldingen of video’s en sleep ze in de editor en laat de software de rest doen. Direct zul je merken dat je niet alleen de regisseur van je video’s bent, maar ook van je leven!

Bestel het Mindmovies software pakket

Wat is een Mind Movie?

Een Mind Movie is een korte video van ongeveer 3 minuten, ofwel een digitaal vision board, dat je droomsituatie weergeeft. Jij bent de maker, de regisseur en de producent, niet alleen van je video, maar ook van je realiteit. Door deze video veel te bekijken, ga je je onderbewuste trainen om zich in te leven in de beelden en geluiden die in de Mind Movie voorkomen.

In jouw eigen video luister je naar jouw succesmuziek, bekijk je jouw succesbeelden van mooie auto’s, een droomhuis en andere symbolen die voor jouw succes betekenen. Bekijk je Mind Movie dagelijks, want daarmee conditioneer je je hersenen zich te gedragen naar alsof je je doelen al hebt gerealiseerd.

Op die manier programmeer je je neurologische hardware om ke in te leven in hoe je toekomst zal zijn. Je ervaart het dus alsof je je doel al hebt bereikt. De werking hiervan is eenvoudig te verklaren: onze geest kan namelijk geen onderscheid maken tussen een ingebeelde emotie en een werkelijke emotie. Wanneer je de video vaak genoeg hebt gezien en je hebt ingeleefd, waarbij je jezelf hebt overspoeld met positieve emoties, dan zal je brein deze connecties in de hersenen sterker maken. Cells that fire together, wire together. De breinconnecties worden sterker naarmate je jezelf vaker conditioneert. Ook zie je dat er zich synchroniciteiten gaan voordoen, de wonderen op je afkomen en de toekomst die je hebt gevisualiseerd op je afkomt.

Dr. Joe Dispenza over Mind Movies

De werking van Mind Movies is voor een groot deel gebaseerd op de filosofie van de Law of Attraction en de wetenschappelijke inzichten die neurowetenschapper dr. Joe Dispenza  heeft opgedaan. Hij geeft in deze video uitleg over de werking van Mind Movies. In het kort komt het erop neer dat je de beelden en de muziek uit je Mind Movie incorporeerd in je systeem, ofwel door je zelfgemaakte video’s keer op keer te bekijken en jezelf in te leven in je toekomstige, gewenste situatie, zet je de wet van aantrekking voor je aan het werk.

Tegelijkertijd leg je in de hersenen de neurologische connecties aan van je gewenste situatie. Aangezien ons lichaam geen onderscheid kan maken tussen ingebeeld of daadwerkelijk succes, zijn we in staat om gewenste toestand alvast te beleven. Joe Dispenza noemt dit “mental rehearsal”, ofwel mentale repetitie, waarbij we keer op keer hetzelfde proces mentaal doorlopen. Met het idee van “neurons that fire together, wire together”, leggen we in onze hersenen de neurologische hardware aan voor succes.

Dr. Joe Dispenza:“Als je eenmaal een muzieknummer hebt gekozen en je hebt de beelden van je Mind Movie, wat er begint te gebeuren, is dat je brein verschillende delen van het liedje begint te associëren met verschillende afbeeldingen in je Mind Movie en ook met met verschillende affirmaties en na verloop van tijd begin je neurologisch in kaart te brengen hoe je toekomst eruit zal zien en hoe het zal aanvoelen. Als je dit proces vaak genoeg doorloopt, worden de gevoelens die hiermee gepaard gaan een onderbewust programma. Met andere woorden, je verandert je lichaam op onderbewust niveau om klaar te zijn voor een toekomst. Als je dat vaak genoeg doet, dan zullen de synchroniciteiten, de wonderen, de toevalligheden, de kansen in je leven opduiken.

Er is niet veel voor nodig, maar wanneer je het Mind Movie-proces start om het te bouwen, zul je merken dat je verliefd zult worden op je toekomst.”

Wat dr. Joe Dispenza dus in feite beschrijft, is samen te vatten in de volgende stappen:

  1. Je legt neurologische connecties aan door middel van associatie.
  2. Deze connecties worden sterker door voortdurende herhaling (mentale repetitie).
  3. Hiermee creeer je een neurologisch programma op onderbewust niveau (ankeren).
  4. De daarmee gepaard gaande emoties geven je een voorproefje op je toekomstige situatie.
  5. Je lichaam kent geen verschil tussen een ingebeelde of een werkelijk ervaren emotie.
  6. Vervolgens krijg je te maken met synchroniciteiten, schijnbare toevalligheden en kansen.
  7. Deze synchroniciteiten komen steeds vaker voor totdat ze werkelijkheid worden.

Hoe werkt Mind Movies?

Op het gebruiksvriendelijke online platform van Mind Movies heb je toegang tot de uitgebreide bibliotheek met krachtige affirmaties, mooie afbeeldingen, motiverende videoclips en opzwepende muziek. Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid om je eigen muziek en foto’s te uploaden. Alle elementen van je eigen video kun je eenvoudig in de editor slepen.

Bekijk één of twee keer per dag slechts 3 minuten naar je eigen Mind Movie om je onderbewustzijn te herprogrammeren om jouw doelen te bereiken. Of het nu gaat om meer zelfvertrouwen, meer positiviteit, creativiteit of gewoon ronduit rijkdom bereiken, met Mind Movies ‘trek je jouw toekomst in verhoogd tempo naar je toe’.

Met Mind Movies kies je voor een eenvoudige en plezierige manier om de kracht van visualisatie te benutten en je onderbewustzijn te optimaliseren om je doelen te bereiken. De Mind Movie-website bevat trouwens nog een hele rij aan prachtige softwareproducten die je helpen om je doelen te verwezenlijken.

Bestel het Mindmovies software pakket

De neurologie achter Mind Movies

Wanneer je gebruik maakt van de Mind Movies software, ben je in feite bezig met operationele conditionering, net zoals bij de ‘hondjes van Pavlov’. Elke keer wanneer je de beelden en muziek hoort, roept dat een gevoel op, een emotie.

Als je dus een gevoel oproept dat je koppelt aan bijvoorbeeld succes, dan zullen de daarmee gepaard gaande gevoelens bijvoorbeeld zelfvertrouwen zijn, positieve energie, of gemoedsrust.

Zoals dr. Joe Dispenza keer op keer uitlegt, kent ons lichaam geen verschil tussen een ingebeelde emotie of de realiteit. We kunnen ons lichaam dus flink voor de gek houden, zowel in positieve als in negatieve zin.

Visualisatie met Mind Movies is een uitstekende basis om je doelen te manifesteren. Leef jezelf helemaal in en zie, ruik, voel, proef en hoor je alles alsof je al in je toekomstige situatie bent.

Dit proces doorloop je keer op keer. Hoe vaker, hoe beter. Want wist je dat mentale repetitie dé manier is om een neurologisch patroon in je hersenen aan te leggen? Door steeds opnieuw de gewenste toekomstige situatie te doorlopen – dus hoe het voelt, eruit ziet, hoe het klinkt etc. – leg je in je hersenen een neurologisch patroon aan.

Reticulair Activerings Systeem (RAS)

De conditionering van je hersenen werkt als volgt. Je kent waarschijnlijk de uitspraak “neurons that fire together, wire together.” De structuur die je aanlegt in je neuronen heet het Reticulair Activerings Systeem (RAS). Dit netwerk en de ingebeelde toekomstige situatie raken onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hoe krachtiger het gevoel is dat je oproept bij je visualisatie en hoe vaker je dit herhaalt, hoe krachtiger en bestendiger de neurologische verbindingen van het Reticulair Activerings Systeem in je hersenen worden.

Door middel van dagelijkse visualisatiesessies, zullen de hersenen zowel in bewuste als onbewuste toestand in staat zijn de stappen te doorlopen die nodig zijn om je resultaat te bereiken.

De werking van Mind Movies en de invloed op het brein heeft zich in de loop der jaren uitvoerig bewezen en het is niet voor niets dat dr. Joe Dispenza ( en ook ikzelf) zo razend enthousiast zijn over deze software.

Het is niet voor niets dat topsporters al maanden van tevoren bezig zijn de wedstrijd visualiseren, stap voor stap doorlopen en hiermee het netwerk in hun hersenen aanleggen om op het moment suprême optimaal te kunnen presteren.

Voorbeelden Mind Movies: zelf een Mindmovie maken

Natuurlijk kan je je Mind Movie exact zo maken als je zelf wilt. Om je wat inspiratie te geven volgen hieronder een paar voorbeelden van Mind Movies van deelnemers in dr. Joe Dispenza’s workshops.
Gerelateerde berichten