Mind Movies: dr. Joe Dispenza adviseert deze visualisatie tool

Joe Dispenza Visualization Mind Movies

Visualisatie is een krachtige tool om je doelen te bereiken. Of het nu gaat om spirituele doelen, omdat je rijkdom wilt vergaren of simpelweg een examen wilt halen, Mind Movies is een zeer effectieve visualisatie tool die je bijzonder goed kan helpen bij het realiseren van je doelen.

We kennen allemaal wel de zogenaamde ‘mood boards’ en ‘creative boards’ die art directors en designers gebruiken om een huisstijl of inrichting te visualiseren en te realiseren. Met specifieke tinten en stijlen kun je een sfeer creëren die vervolgens op een inrichting of website kan worden toegepast.

Wat is visualisatie?

Visualisatie is het proces van mentale verbeelding van een doel of verlangen op een manier die voelt alsof je al in die realiteit leeft. Veel van ’s werelds meest succesvolle, productieve en creatieve mensen – van CEO’s en miljardairs tot atleten en topmuzikanten – gebruiken visualisatie elke dag om op hun toppen te kunnen presteren.

Het doel van visualisatie met Mind Movies is om je onderbewustzijn te conditioneren met de overtuigingen, emoties, energie en helderheid die je nodig hebt om je ideale leven tot realiteit te brengen.

Hetzelfde werkt het voor andere visualisatie tools om je doelen te bereiken. Wanneer je bepaalde doelstellingen hebt, helpt het om deze te visualiseren. Zo kun je een vision board maken met afbeeldingen van je bucketlist, als je rijk wilt worden gebruik je afbeeldingen die (voor jou) rijkdom aanduiden. Wil je een houten huisje in de bergen? Zoek dan de mooiste afbeeldingen bij elkaar die jouw doelen weergeven.

Hetzelfde werkt Mindmovies, maar dan in digitale vorm. Zoek de mooiste afbeeldingen bij elkaar op internet die voor jou succes symboliseren en monteer ze in het online Mindmovies-platform. Vergeet daarbij ook zeker niet de positieve affirmaties die je weg naar succes ondersteunen. Zorg dat je je Mind Movie afmaakt met de muziek die jou kracht geeft, een positief gevoel om je doelen na te streven.

Wat is Mind Movies software?

De Mind Movies Creation Kit is een van de krachtigste online tools voor persoonlijke ontwikkeling en visualisatie ter wereld. Tot op heden zijn er wereldwijd meer dan 5,8 miljoen mensen die deze visualisatiesoftware gebruiken en profiteren van de werking om hun levens vorm te geven en de doelen te bereiken die ze voor ogen hebben. Mind Movie Creation Kit 4.0 visualisatie tool

De Mind Movies Creation Kit is de bestverkochte visualisatietechnologie waarmee je snel en eenvoudig je eigen Mind Movies kunt maken; elk gepersonaliseerd om aan je eigen dromen en verlangens te voldoen.

De Mind Movies Creation Kit is in feite een digitaal vision board en een krachtige online tool voor persoonlijke ontwikkeling en visualisatie. En onderschat de werking hiervan niet. Miljoenen mensen beschikken inmiddels over de kracht van de Mind Movies Creation Kit en zij hebben door middel van visualisaties en affirmaties hun doelen dichterbij gehaald of reeds bereikt.

Met de Mind Movies software kun je je gepersonaliseerde video creëren, met eigen bekrachtigende muziek eronder monteren. Door deze video dagelijks (elke morgen of elke avond, of allebei natuurlijk) af te spelen laat de Law of Attraction (de wet van aantrekkingskracht) zijn werk doen.
Mind Movies Joe Dispenza

Wat is een Mind Movie?

Een Mind Movie is een korte video van ongeveer 3 minuten, ofwel een digitaal vision board, dat je droomsituatie weergeeft. Jij bent de maker, de regisseur en de producent, niet alleen van je video, maar ook van je realiteit. Door deze video veel te bekijken, ga je je onderbewuste trainen om zich in te leven in de beelden en geluiden die in de Mind Movie voorkomen.

In jouw eigen video luister je naar jouw succesmuziek, bekijk je jouw succesbeelden van mooie auto’s, een droomhuis en andere symbolen die voor jouw succes betekenen. Bekijk je Mind Movie dagelijks, want daarmee conditioneer je je hersenen zich te gedragen naar alsof je je doelen al hebt gerealiseerd.

Op die manier programmeer je je neurologische hardware om ke in te leven in hoe je toekomst zal zijn. Je ervaart het dus alsof je je doel al hebt bereikt. De werking hiervan is eenvoudig te verklaren: onze geest kan namelijk geen onderscheid maken tussen een ingebeelde emotie en een werkelijke emotie. Wanneer je de video vaak genoeg hebt gezien en je hebt ingeleefd, waarbij je jezelf hebt overspoeld met positieve emoties, dan zal je brein deze connecties in de hersenen sterker maken. Cells that fire together, wire together. De breinconnecties worden sterker naarmate je jezelf vaker conditioneert. Ook zie je dat er zich synchroniciteiten gaan voordoen, de wonderen op je afkomen en de toekomst die je hebt gevisualiseerd op je afkomt.

Dr. Joe Dispenza over Mind Movies

De werking van Mind Movies is voor een groot deel gebaseerd op de filosofie van de Law of Attraction en de wetenschappelijke inzichten die neurowetenschapper dr. Joe Dispenza  heeft opgedaan. Hij geeft in deze video uitleg over de werking van Mind Movies. In het kort komt het erop neer dat je de beelden en de muziek uit je Mind Movie incorporeerd in je systeem, ofwel door je zelfgemaakte video’s keer op keer te bekijken en jezelf in te leven in je toekomstige, gewenste situatie, zet je de wet van aantrekking voor je aan het werk.

Tegelijkertijd leg je in de hersenen de neurologische connecties aan van je gewenste situatie. Aangezien ons lichaam geen onderscheid kan maken tussen ingebeeld of daadwerkelijk succes, zijn we in staat om gewenste toestand alvast te beleven. Joe Dispenza noemt dit “mental rehearsal”, ofwel mentale repetitie, waarbij we keer op keer hetzelfde proces mentaal doorlopen. Met het idee van “neurons that fire together, wire together”, leggen we in onze hersenen de neurologische hardware aan voor succes.

Dr. Joe Dispenza:“Als je eenmaal een muzieknummer hebt gekozen en je hebt de beelden van je Mind Movie, wat er begint te gebeuren, is dat je brein verschillende delen van het liedje begint te associëren met verschillende afbeeldingen in je Mind Movie en ook met met verschillende affirmaties en na verloop van tijd begin je neurologisch in kaart te brengen hoe je toekomst eruit zal zien en hoe het zal aanvoelen. Als je dit proces vaak genoeg doorloopt, worden de gevoelens die hiermee gepaard gaan een onderbewust programma. Met andere woorden, je verandert je lichaam op onderbewust niveau om klaar te zijn voor een toekomst. Als je dat vaak genoeg doet, dan zullen de synchroniciteiten, de wonderen, de toevalligheden, de kansen in je leven opduiken.

Er is niet veel voor nodig, maar wanneer je het Mind Movie-proces start om het te bouwen, zul je merken dat je verliefd zult worden op je toekomst.”

Wat dr. Joe Dispenza dus in feite beschrijft, is samen te vatten in de volgende stappen:

 1. Je legt neurologische connecties aan door middel van associatie.
 2. Deze connecties worden sterker door voortdurende herhaling (mentale repetitie).
 3. Hiermee creeer je een neurologisch programma op onderbewust niveau (ankeren).
 4. De daarmee gepaard gaande emoties geven je een voorproefje op je toekomstige situatie.
 5. Je lichaam kent geen verschil tussen een ingebeelde of een werkelijk ervaren emotie.
 6. Vervolgens krijg je te maken met synchroniciteiten, schijnbare toevalligheden en kansen.
 7. Deze synchroniciteiten komen steeds vaker voor totdat ze werkelijkheid worden.

Hoe werkt Mind Movies?

Op het gebruiksvriendelijke online platform van Mind Movies heb je toegang tot de uitgebreide bibliotheek met krachtige affirmaties, mooie afbeeldingen, motiverende videoclips en opzwepende muziek. Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid om je eigen muziek en foto’s te uploaden. Alle elementen van je eigen video kun je eenvoudig in de editor slepen.

Bekijk één of twee keer per dag slechts 3 minuten naar je eigen Mind Movie om je onderbewustzijn te herprogrammeren om jouw doelen te bereiken. Of het nu gaat om meer zelfvertrouwen, meer positiviteit, creativiteit of gewoon ronduit rijkdom bereiken, met Mind Movies ‘trek je jouw toekomst in verhoogd tempo naar je toe’.

Met Mind Movies kies je voor een eenvoudige en plezierige manier om de kracht van visualisatie te benutten en je onderbewustzijn te optimaliseren om je doelen te bereiken. De Mind Movie-website bevat trouwens nog een hele rij aan prachtige softwareproducten die je helpen om je doelen te verwezenlijken.

visualisatie software Joe Dispenza

De neurologie achter Mind Movies

Wanneer je gebruik maakt van de Mind Movies software, ben je in feite bezig met operationele conditionering, net zoals bij de ‘hondjes van Pavlov’. Elke keer wanneer je de beelden en muziek hoort, roept dat een gevoel op, een emotie.

Als je dus een gevoel oproept dat je koppelt aan bijvoorbeeld succes, dan zullen de daarmee gepaard gaande gevoelens bijvoorbeeld zelfvertrouwen zijn, positieve energie, of gemoedsrust.

Zoals dr. Joe Dispenza keer op keer uitlegt, kent ons lichaam geen verschil tussen een ingebeelde emotie of de realiteit. We kunnen ons lichaam dus flink voor de gek houden, zowel in positieve als in negatieve zin.

Visualisatie met Mind Movies is een uitstekende basis om je doelen te manifesteren. Leef jezelf helemaal in en zie, ruik, voel, proef en hoor je alles alsof je al in je toekomstige situatie bent.

Dit proces doorloop je keer op keer. Hoe vaker, hoe beter. Want wist je dat mentale repetitie dé manier is om een neurologisch patroon in je hersenen aan te leggen? Door steeds opnieuw de gewenste toekomstige situatie te doorlopen – dus hoe het voelt, eruit ziet, hoe het klinkt etc. – leg je in je hersenen een neurologisch patroon aan.

Reticulair Activerings Systeem (RAS)

De conditionering van je hersenen werkt als volgt. Je kent waarschijnlijk de uitspraak “neurons that fire together, wire together.” De structuur die je aanlegt in je neuronen heet het Reticulair Activerings Systeem (RAS). Dit netwerk en de ingebeelde toekomstige situatie raken onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hoe krachtiger het gevoel is dat je oproept bij je visualisatie en hoe vaker je dit herhaalt, hoe krachtiger en bestendiger de neurologische verbindingen van het Reticulair Activerings Systeem in je hersenen worden.

Door middel van dagelijkse visualisatiesessies, zullen de hersenen zowel in bewuste als onbewuste toestand in staat zijn de stappen te doorlopen die nodig zijn om je resultaat te bereiken.

De werking van Mind Movies en de invloed op het brein heeft zich in de loop der jaren uitvoerig bewezen en het is niet voor niets dat dr. Joe Dispenza ( en ook ikzelf) zo razend enthousiast zijn over deze software.

Het is niet voor niets dat topsporters al maanden van tevoren bezig zijn de wedstrijd visualiseren, stap voor stap doorlopen en hiermee het netwerk in hun hersenen aanleggen om op het moment suprême optimaal te kunnen presteren.

Soorten Mind Movies

Mind Movies voor succes

Ongeacht wat succes voor jou persoonlijk betekent, kun je de Mind Movie software inzetten om je doelen te verwezenlijken. Betekent succes voor jou een glansrijke carriere in de mode-industrie? Visualiseer dan hoe jouw succes eruit ziet. Zie jezelf al in overleg met invloedrijke couturiers en neem foto’s van hen op in jouw persoonlijke Mind Movie.

Als succes voor jou betekent dat je niet meer hoeft te werken en lekker kunt reizen naar elk tropisch oord op aarde, kies dan voor afbeeldingen van bestemmingen die je wilt bezoeken. Selecteer muziek die voor jou vrijheid en reizen symboliseert en die je Mind Movie bekrachtigt.

Als je je persoonlijke video keer op keer bekijkt en jezelf helemaal inleeft in je toekomstige situatie, ga je naar dit gevoel leven. Het is een kwestie van keer op keer ankeren van dit gevoel. Hoe vaker je ankert, hoe bestendiger dit gevoel.

Mind Movie voor relaties

De Law of Attraction kun je goed aan het werk zetten om je eigen toekomst te creeeren. Zo geldt dat ook voor relaties. Ben je je solobestaan helemaal zat en actief op zoek naar een nieuwe partner? Dan kun je dat zoeken beter even staken en in plaats daarvan het universum voor je aan het werk zetten. Met behulp van Mind Movies leg je in je hersenen de neurologie van de uitkomst vast aan.

Omschrijf in je Mind Movie hoe je ideale partner eruit ziet. Heeft hij of zij blond of donker haar? Waar woont degene die je in je leven wilt manifesteren? Let erop dat je best specifiek mag zijn.

Neem in je video affirmaties op als “het voelt heerlijk om samen te zijn”, of “we zijn dolgelukkig samen”. En tijdens het kijken voel je hoe het voelt om in die relatie te zijn en samen te genieten van het leven.

visualisatie software Joe Dispenza

Mind Movies voor rijkdom

De Mind Movie software kun je ook uitstekend gebruiken om rijkdom te manifesteren. Alle ‘groten der aarde’ zijn ooit begonnen met een beeld in hun hoofd, hun persoonlijke ideaal van hun idee. Vervolgens zijn zij de visualisatie van dit idee gaan uitwerken. Door hun brein op een positieve manier te conditioneren, waren zij in staat hun idee te verwezenlijken en daar goed geld mee te verdienen.

Wanneer je een Mind Movie maakt die je aanstaande rijkdom symboliseert, neem dan een kijkje op websites en social media-profielen van succesvolle mensen. Wees daarbij specifiek en kies voor de rijke mensen wiens leefstijl en zienswijze jou het meest aanspreken.

Een belangrijk aspect bij de manifestatie van rijkdom, is modelleren. Hierbij kruip je als het ware in de huid van jouw ‘model’ en analyseer je het gedrag wat diegene zo succesvol maakt. Wanneer je de intrinsieke motivatie hebt ontdekt, dan kun je een soortgelijke motivatie voor jezelf bedenken en simpelweg de ‘train of thought’ van jouw model overnemen. Je gedrag zal volgen om jouw weg naar rijkdom aan te leggen.

Mind Movie voor gezondheid

Niets in je leven is zo belangrijk als je eigen gezondheid. Vaak realizeren we ons pas hoe vanzelfsprekend we ons welzijn vinden wanneer we ziek worden. Veel mensen die ongezond zijn of ziek, knokken zichzelf terug naar gezondheid.

Wanneer je ziek bent, zeker langdurig ziek, is Mind Movies een uitstekende tool om je gezondheidsdoelen te visualiseren. Wat betekent gezondheid voor jou? Dat je onbelemmerd kunt wandelen? Of dat je weer zonder zorgen over je gezondheid kunt gaan slapen elke avond?

Bij het samenstellen van je gezondheidsvideo kies je het best voor afbeeldingen en foto’s die jouw ultieme staat van gezondheid symboliseren

Toevoeging: Niemand kan zo mooi vertellen over visualisatie voor het herstel van gezondheid als dr. Joe Dispenza. Om jongere leeftijd raakte hij betrokken bij een ongeval waarbij hij onder andere een aantal wervelschijven brak. Hij herstelde wonder boven wonder en snel, waarbij hij – naar eigen zeggen – dagelijks zijn herstel bevorderde door te visualiseren hoe zijn lichaam de schade herstelde. Hij visualiseerde hoe het lichaam de botbreuken herstelde waardoor deze dichtgroeiden. De artsen die hem behandelden waren buitengewoon verrast hoe snel zijn herstel doorzette.

Deze anekdote laat zien dat het placebo-effect bijzonder krachtig kan zijn en ons lichaam tot op grote hoogte in staat is zichzelf te genezen. Met Mind Movies kun je deze visualisatie enorm versterken.

Mind Movies voor afvallen

Veel mensen met overgewicht sporten, eten gezond en mediteren om voor meer ‘peace of mind’ te zorgen. Mind Movies kan daarbij een belangrijke rol vervullen.

Door een Mind Movie samen te stellen die jouw ultieme gezondheid weerspiegelt, ben je beter in staat om op het rechte pad te blijven. Zeker wanneer je bijvoorbeeld probeert af te vallen, ben je op zwakke momenten geneigd te zondigen. Door dagelijks je persoonlijke video met je doelen te bekijken en te beleven, behoud je de focus en is het makkelijker om je doelen te manifesteren.

Neem in je video afbeeldingen op van jezelf waarin je slank en gezond was, roep emoties op van die tijd, motiveer jezelf met afbeeldingen van mensen die in goede shape zijn. Mocht je eens een momentje hebben waarbij de moed je in de schoenen zakt? Bekijk dan een video van een personal trainer die je laat zien dat iedereen dat weleens overkomt en dat het een kwestie is van keuzes. Mind Movies helpt je om je doelen te ondersteunen en te realiseren.

Mind Movie bij onzekerheid en sociale problemen

Niet iedereen is even makkelijk in de omgang. Veel mensen kampen met onzekerheden, waardoor ze zich in het gezelschap van anderen vaak ongemakkelijk voelen. Bij sommige mensen is het nog een stukje erger: ze vermijden gezelschap met andere mensen, waardoor ze zichzelf vaak in een geïsoleerde toestand manoeuvreren en zich zelfs eenzaam voelen.

Met een Mind Movie kun je door middel van positieve affirmaties je onderbewuste geest herprogrammeren voor meer zelfvertrouwen en zekerheid, zodat je ook in gezelschap lekker jezelf kunt zijn, zonder dat je bang hoeft te zijn.

Alles draait om conditionering van je onderbewuste geest. Hoe vaker je je Mind Movie voor onzekerheid bekijkt, hoe sneller je jezelf op je gemak zal voelen in gezelschap.

Mind Movies voor examens en opleidingen

Periodes van tentamens en examens brengen meestal spanning en stress met zich mee. Sommige mensen barsten in tranen uit van de spanningen, terwijl anderen fluitend hun examens doorlopen. Wat maakt het verschil? Precies, de laatsten hebben een duidelijk doel voor ogen en gaan vastberaden te werk!

Door duidelijk en concreet te visualiseren wat je wilt, kun je vol zelfverzekerdheid aan je doel werken: het succesvol afleggen van je examens. Benoem hierbij specifiek wat het geslaagde examen je straks allemaal gaat opleveren: een leuke baan? Heerlijke dagtochtjes met de auto als je eindelijk je rijbewijs hebt gehaald? Je eigen praktijk met een leuke klantenkring?

Met Mind Movies visualiseer je niet alleen wat het examen je gaat opleveren. Door middel van mental rehearsal (mentale repetitie) kun je dagelijks de stappen doorlopen die nodig zijn om je examen succesvol af te leggen. Op die manier kun je vol zelfvertrouwen je examen afleggen. Zorg ook dat je veel positieve affirmaties in je Mind Movie verwerkt.

Mind Movies voor voorspoed

Wat voor voorspoed je ook voor ogen hebt, Mind Movies helpt je te visualiseren hoe je doelen bereikt. Vaak staan je eigen gedachten het manifesteren in de weg. Maak daarom concreet wat voor jou voorspoed symboliseert. Niets moet, alles mag, want de interpretatie van voorspoed is voor iedereen anders.

Wil je een voorspoedig verloop van je opleiding visualiseren? Of wens je jezelf een voorspoedig jaar toe? Maak dan een Mind Movie met alle visuele aspecten die voor jou voorspoed symboliseren.

Mind Movies als cadeau

Mind Movies is niet alleen een geweldige visualisatietool voor jouzelf, maar ook voor mensen in je omgeving. Het is een superleuk cadeau voor je kinderen om ze te leren hoe ze met visualisatie hun doelen kunnen bereiken. Ook is het een leerzaam proces, waarbij ze leren hoe neurologie in een notendop werkt. De Mind Movie interface is zodanig eenvoudig, dat iedereen het binnen no-time onder de knie heeft.

Het grote voordeel van Mind Movies is dat je een doorlopende licentie koopt, dus het is slechts een eenmalige investering. Als je het aanschafbedrag te hoog vindt, kun je overwegen om samen een licentie te kopen. Het enige nadeel is dan dat je het softwarepakket niet tegelijk kunt gebruiken.

Hoe maak je je eigen Mind Movie? De ultieme Mind Movie-tutorial Stap-voor-stap

1. Zoek je afbeeldingen bij elkaar

In de Mind Movie software zijn er verschillende vooraf ingeladen afbeeldingscategorieën, maar je kunt je eigen video natuurlijk veel persoonlijker maken met je eigen foto’s of afbeeldingen.

Zorg dat je vooraf een flinke collectie van afbeeldingen hebt verzameld.Je kan ze eventueel categoriseren als je meerdere video’s wilt maken voor verschillende levensdoelen.

Het volgende lijstje helpt je bij het verzamelen van de afbeeldingen die je nodig hebt om een ​​Mind Movie te maken, precies zoals Dr. Joe Dispenza het uitlegt. Je plaatst deze afbeeldingen later op volgorde in je video. Categoriseer je afbeeldingen met betrekking tot gezondheid, financiën, werk, vakantie allemaal in afzonderlijke mappen op je computer, zodat je ze later makkelijk kunt selecteren. Voorbeelden van categorieën kunnen zijn:

 • Algemene gezondheid
 • Geluk
 • Carrière
 • Gezinsleven
 • Financiële overvloed
 • Vakantie
 • Huis / Auto’s

Selecteer de juiste muziek voor je Mind Movie

Belangrijk bij je muziekkeuze is dat de song je gevoel moet bekrachtigen. Maak je bijvoorbeeld een Mind Movie voor vakantiedoelen, zorg dan dat je een lekker zomers liedje kiest waar je echt vrolijk van wordt en een heerlijk vakantiegevoel van krijgt. Zorg in ieder geval dat het liedje perfect past bij je doel.

De eenvoudigste methode is om muziek van iTunes te halen of kies voor een mp3 die je reeds in je bezit hebt. Persoonlijk vind ik het fijner om een song te kiezen die niet al te lang is. Dit is omdat:

1. Bij een lang liedje moet je een hele berg afbeeldingen bij elkaar zoeken.

2. 6, 7 of wel 10 minuten naar een Mind Movie kijken is best lang.

2. Selecteer de juiste affirmaties voor je Mind Movies

In de Mind Movie software zijn een fiks aantal vooraf ingeladen positieve affirmaties te vinden. Je kan er doorheen kijken of er spreuken bij zitten die je aanspreken, maar mijn ervaring is dat het beter is om ze zelf op te schrijven en in te voeren, want alleen jij weet natuurlijk welke spreuken jou het meest aanspreken.

Wanneer je er voor kiest om je eigen affirmaties op te schrijven, verzeker jezelf er dan van dat ze allemaal op een positieve manier zijn geschreven en alsof je al in je toekomstige situatie bent, zoals “Het is heerlijk om niet meer te hoeven werken”, of “Ik ben vrij, energiek en het leven lacht me toe”. Vermijd dus zinnen als “Ik wil nooit meer…”, of “Ik ga niet meer…”.

3. Aan de slag

In het dashboard van de Mind Movies Creation Kit (hier kom je door in te loggen op de MM-website) zie je rechstsbovenin een drietal knoppen:

 • Script writing
 • Create a Video
 • My Videos

Voordat je je video gaat samenstellen, is het verstandig een script te schrijven. Deze stap sla ik nu even over, want achter de knop Script Writing staat een uitgebreide instructievideo van Natalie Ledwell, de founder van de Mind Movies Creation Kit. Ik ga nu vooral in op het daadwerkelijk maken van je eigen Mind Movie.

Kies voor Create a Video

Je komt nu is het dashboard waarmee je eenvoudig je eigen video kunt samenstellen. Je ziet tabjes als Pictures, Videos, Affirmations, Transitions, Music en Preferences. Vlak daaronder zie je Mind Movies Library en My Library.

Hoe Maak Je Een Mind Movie

In de Mind Movies Library vind je een enorme hoeveelheid vooraf ingeladen afbeeldingen waaruit je kunt putten. Dit is heel handig, maar het is natuurlijk veel persoonlijker om de afbeeldingen te gebruiken die je zelf bij elkaar hebt verzameld. Je kunt deze uploaden naar My Library, via de button More Actions in My Library.

Vanuit My Library sleep je heel eenvoudig de afbeeldingen of video’s in de gewenste volgorde naar de zwarte vlakjes onder de afbeeldingen. Je kunt ook video’s en afbeeldingen met elkaar afwisselen. Zorg dat je van tevoren weet hoe lang de muziek duurt, zodat je ongeveer weet hoeveel afbeeldingen (met een overeenkomstige duur) kunt weergeven.

Tussen de zwarte vlakjes zie je hoe de overgangen tussen de afbeeldingen worden weergegeven, zoals blur of flip. Met het ‘hamburgermenu’ in de zwarte vakken kun je de eigenschappen van de afbeelding in je video configureren. Je kunt bijvoorbeeld de duur van hoe lang elke afbeelding getoond wordt instellen. Met het knopje Customize text kun je tekst invoegen, zoals positieve affirmaties.

Wanneer je een reeks afbeeldingen en/of video’s hebt geplaatst, kun je er muziek onder plaatsen. Ga naar het tabje Music. Ook daar zie je weer dat er vooraf ingeladen muziek beschikbaar is uit de Mind Movies bibliotheek. Via My Music kun je je eigen bekrachtigende muziek uploaden.

Nadat je de muziek hebt geupload, klik je op Apply en vervolgens op Preview in het hoofdvenster. Mind Movies gaat nu je video renderen, ofwel laden. Dit kan even duren, afhankelijk van de hoeveelheid foto’s en de lengte van de muziek, maar gewoonlijk slechts een paar minuten.

Wanneer het laden klaar is zie je Preview Movie in beeld verschijnen. Je kunt dan zien hoe jouw persoonlijke Mind Movie eruit ziet. Meestal lukt het niet in één keer om het perfect te doen zoals je wilt, tenzij je al heel ervaren bent. Waarschijnlijk zul je nog hier en daar de overgangen tussen de afbeeldingen willen aanpassen, sommige afbeeldingen wat langer in beeld willen of hier en daar nog met afbeeldingen willen schuiven of invoegen. Het is even knutselen de eerste keer, maar alles werkt heel intuitief, dus je hebt het snel onder de knie.

Preview Movie

Wanneer je Mind Movie helemaal naar je zin is, sla je hem op met Save Project. Geef hem de juiste naam, zodat je hem later als je meerdere Mind Movies hebt gemaakt, eenvoudig kunt terugvinden. Je Mind Movie wordt nu in je persoonlijke Library (My Videos) opgeslagen, waar je hem kunt terugvinden.

Wanneer je klikt op stap 4 Send to Processor, krijg je de optie om je video direct op Youtube te publiceren of lokaal te downloaden om hem elders te publiceren.

Buttons Affirmations en Transitions

Onder de menu button van Affirmations vind je nog een flinke verzameling affirmaties die je kunt gebruiken. Ze zijn per categorie gesorteerd. Onder de knop Transitions heb je een aantal opties voor de overgangen tussen de afbeeldingen in je video.

Transitions Dashboard Mind Movie

De knop Preferences geeft je de mogelijkheid om de duur dat de afbeeldingen in je Mind Movie zichbaar zijn, in te stellen. Ook de duur van de teksten die je in je video voorbij komen, kun je hier instellen.

Zoals je ziet is het maken van Mind Movies helemaal niet moeilijk. Hoewel de buttons en vele opties in het begin een beetje overweldigend lijken, kun je na een uurtje experimenteren volledig uit de voeten.

Voorbeelden Mind Movies: zelf een Mindmovie maken

Natuurlijk kan je je Mind Movie exact zo maken als je zelf wilt. Om je wat inspiratie te geven volgen hieronder een paar voorbeelden van Mind Movies van deelnemers in dr. Joe Dispenza’s workshops.Veelgestelde vragen

Wat is een Mind Movie?

Een Mind Movie is een korte video waarin je je persoonlijke doelen visualiseert door middel van een digitaal vision board. De afbeeldingen kun je zo uit je eigen mappen plukken of van internet halen. Ook bevat de Mond Movies Creation kit 4.0 een groot aantal afbeeldingen die je ook kunt gebruiken. 

Nadat je de afbeeldingen of video’s in de juiste volgorde hebt geplaatst en de overgangen tussen de foto’s hebt geconfigureerd, kun je jouw persoonlijke empowering muziek erin monteren.

Mind Movies is bijzonder eenvoudig in gebruik en zeer effectief om in je hersenen de neurologische hardware te installeren en bestendigen, zoals dr. Joe Dispenza uitlegt. 

Wat is de Mind Movies App?

De Mind Movies App is het nieuwste en grootste op het gebied van visualisatie app innovatie. Deze app is ontworpen zodat Natalie Ledwell, mede-oprichter van het merk Mind Movies. Op je smartphone kun je op deze manier bijzonder eenvoudig een mind movie samenstellen en afspelen. Ideaal voor op reis of onderweg dus! Je kunt de app downloaden voor Android en voor Apple.

Hoe maak je een mindmovie op je smartphone of tablet?

Hoe gebruik ik de Mind Movies software voor overvloed?

Als je Mind Movies wilt gebruiken om overvloed in je leven aan te trekken, dan zijn dit de stappen die je moet volgen:

Identificeer je doelen voor overvloed: Stel eerst vast welke vormen van overvloed je wilt aantrekken? Wil je bijvoorbeeld een leuke relatie? Bergen geld? Een prachtig vakantiehuis? Een gezonde leefstijl off een leuk en bloeiend bedrijf? Zet je concrete doelen op papier (schrijf ze op met een pen), zodat je het universum laat weten wat je wilt.

Maak affirmaties: Schrijf positieve affirmaties op die aansluiten bij je doelen van overvloed. Bijvoorbeeld, als je doel financiële overvloed is, kun je affirmaties gebruiken als “Ik ben financiële overvloed waardig” of “Geld stroomt gemakkelijk in mijn leven”.

Maak een visualisatievideo: Maak met Mind Movies software een visuele voorstelling van je affirmaties en doelen. Je kunt beelden en video’s opnemen die voor jou overvloed weerspiegelen, zoals beelden van geld, succes, een dikke auto of andere materiële bezittingen.

Bekijk je video dagelijks: Bekijk je Mind Movies video elke dag, liefst vlak nadat je wakker wordt of voordat je gaat slapen. Focus jezelf op de positieve affirmaties en visualisatie, terwijl je dat doet. Terwijl je je video bekijkt, leef je dan helemaal in, zodat je alvast ervaart  hoe het is om je doelen van overvloed te hebben bereikt. 

Oefen dankbaarheid: Naast visualisatie en affirmaties is het belangrijk om een gevoel van dankbaarheid te cultiveren voor wat je al hebt. Dit zal je helpen om nog meer overvloed in je leven aan te trekken.

Het gebruik van de Mind Movies software voor overvloed is natuurlijk slechts één aspect is van het manifestatieproces. Onderneem dus ook actie om je doelen te bereiken, want van afwachten is nog nooit iemand succesvol geworden. Geloof in je kracht en passie!

Gerelateerde berichten

Wij maken gebruik van cookies